【贝贝诗歌】你把太阳给了我

登录后才可以下载和分享资料

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?注册

x

登录/注册后可看大图

你把太阳给了我
金贝贝1052246442/文字

你把太阳给了我
自己还在黑暗中摸索
阳光让大地生机勃勃
雨露滋润万物郁郁葱葱
我孤独地走在大路上
把人世间沧桑看清看透

你把月亮给了我
自己还在太阳下忙碌
月光清辉沐浴着我
清风徐徐诉说往事
杨柳摇曳缠绵的典故
月圆月缺的悲欢
让大海心潮起伏

你把星星给了我
点点星光照亮了我
我还有什么理由
自怨自艾妄自菲薄
我的世界如此温柔
你给予了浩渺天空

你把太阳给了我
你把月亮给了我
你把星星给了我
你把智慧给了我
那个全世界最幸福
最快乐的仙女就是我
(2019.9.14  15:54)

You gave me the sun
Author:  Beibei1052246442

You gave me the sun.
You are still in the dark
With the sun, the earth is full of vitality
With the rain, the plants grow lush
I walk alone on the street
See through the good and evil of the world

You gave me the moon.
You are still busy during the day.
Moonlight gently bathes me
The breeze slowly boasted about the past
Willow swaying love story
Moonlight, the joy of the moon
Let the sea rise and fall

You gave me the stars.
Starlight lights every corner
What is the reason for me?
Blaming yourself  Give up on yourself
This world is so gentle
You gave the vast universe

You gave me the sun
You gave me the moon
You gave me the stars.
You gave me wisdom.
The happiest and happiest
The most confident fairy is me.
(2019.9.14 20:51)

登录/注册后可看大图

祝贝版和大家中秋节快乐!

“那个全世界最幸福
最快乐的仙女就是贝版”  

you give me all the world。So I live under the sun

几天前发的帖子到现在都没出来   :Q