【贝贝诗歌】夜读(中英文)

登录后才可以下载和分享资料

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?注册

x
psb (1).jpg
夜读
金贝贝1052246442/文字

我独自在这深夜里阅读
陪伴我的是清风明月
一杯清水一盏台灯
轰鸣的机器告诉我
这夜多么宁静
狗狗们睡着了
金鱼们睡着了
还有小蜜蜂也睡着了
只有金贝贝还在这里
月亮去了哪里
星星也不见踪影
听吧万籁俱静的夜
还传来潺潺流水之声
来吧 让我们一起阅读
这夜深人静的真谛
(2019.4.27  0:35)

Night reading

author:Kimbe1052246442

I read alone in the middle of the night
Accompany me is the breeze bright moon
A glass of water and a lamp
The roaring machine told me
It was a very quiet night
The dogs are asleep
The goldfish fell asleep.
And the bees are asleep
Only kimbay is still here
Where did the moon go?
And the stars are gone
Listen to the silence of the night
Come the exhortations of the flowing water
Come on, let's read it together.
The true meaning of the stillness of the night
(2019.4.27 0:35)

小学英语学习当中,请各位老师指点,谢谢。

阅读是个好习惯!

狗狗们睡着了
金鱼们睡着了
小蜜蜂也睡着了
贝版也该休息了

论坛被垃圾广告攻击,今晚发不了帖子。

怎么发不了帖子啊